Receptes Productes Dolços i pastisseria tradicional Tècniques de cuina tradicional Vins i licors. Maridatges Ciència i cuina Fires i Mercats Bibliografia i fonts Articles i opinions

Inici

-----Ànec rostit amb figues i taronja
-----Conill amb cargols
-----Conill amb olives
-----Pollastre amb esbergínies
-----Pollastre amb samfaina
-----Rostit de festa major
-----Vedella amb bolets
-----Xai rostit


-----Peix fregit
-----Popets amb patates
-----Pops amb ceba
-----Rap amb rossinyols
-----Suquet de cap de rap
-----Suquet d'escórpora
-----Suquet de rogers

-----Pilotilles amb sèpia i pèsols
-----Pollastre amb escamarlans


-----Musclos en escabetx
-----Sardines en escabetx


-----Brou de gallina
-----Sopa de peix


-----Cassola de verdures ofegades

-----Arròs de carn a la cassola
-----Arròs de colomí
-----Arròs negre de Palafrugell
-----Fideus a la cassola
-----Fideus a la cassola de carn i peix
-----Macarrons a la catalana


-----Aigua de llimona
-----Cargols rostits
-----Truita de patates
Contacte ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice © Assumpció Parés/Abraham Simon/Fèlix Xunclà